Flere lystre utsikter

Neste helg er det festivitas og brask/bram på Utsira Havstuer, da skolen på øya feirer 50 år i utdanningsvesenets tjeneste. I denne forbindelse er tidligere elever invitert, og det blir mat, drikke, taler og musikk. Livemusikk.

Helsikes bra livemusikk.

Etter øvingene i helga kan en konstatere at bandet som skal underholde under tilstelningen er tight som aldri før. Nye låter sitter som blegg i skithusvegg, og medlemmer som tidligere var noe rigid i sin sceneopptreden har slått seg løs. Dessuten har frontfiguren lovet å la snakketøyet ligge noenlunde i ro mellom låtene. Takk Gud for det.

Sparsomt med middagstips de siste dagene. Akkurat i kveld sier ryktene at det skal diskes opp med hjemmelagde vårruller i Urter Allé. Slikt liker vi. Villa Hoien trenger en liten shining i kjøkkenavdelinga, men frem mot neste helg skal alt ligge til rette for flere kulinariske sleivspark.

Tunfisk og spaghetti involvert.

De neste dagene (og ukene) ser i det hele tatt bra ut. Nå har man i tillegg tenkt i retning spirituell oppussing, og ser i flere himmelretninger etter inspirasjon. Det letes i skrivende stund etter mantra for kommende uke. Hjelp.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: