Nestenhelg

Jeg har nå finjustert planen om Batman-maraton («Batman-maraton, sier du?»), og har kommet frem til at en Schumacher-film må gå an. Derfor glir Batman Forever hendig inn mellom …Returns og måltidet.

…og for dem som ikke har fått handlet inn The Dark Knight ennå, men fikk lyst å gjøre det akkurat NÅ, finnes det nesten garantert ikke noe billigere sted enn play.com. £6.99 for en dobbel spesialutgave av en hausefilm av såpass kaliber? Ja, takk.

I morgen er det lørdag. Endelig.

…men før vi komemr så langt skal kvartfinalene i Champions League trekkes, om sånn ca. 2 timer. Uten at jeg egentlig bryr meg altfor hardt (alle må slås likevel), håper jeg på enten Villareal eller Porto. Eller Barcelona, bare for gøy. Det mest tilfredsstillende hadde jo vært å mose scouserne på både hjemme- og bortebane, men det kan vente til finalen.

To timer til tacosuppe. To timer til CL-trekning. 36 timer til spilling. Omtrent 40 timer til spillinga er ferdig. Kan nesten ikke vente nå. C#m – A – tsjugg-tsjugg-tsjugg-tsjugg-tsjugg-tsjugg-tsjugg (på E). Kult.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: