Familieforøkelse i Villa Hoien

Jess, du leste riktig:

Hertugen av Hoiebakken har fått/skal få selskap.

Den nye tilveksten i lokalfaunaen er fløyelsgrå, lodden, leken, og lyder egentlig ikke navnet Pucksie – selv om Hertugen håper navnet fester seg på sikt. I går var første besøk og playdate siden krabaten åpnet øynene for to uker siden. Nå blir besøkene mer og mer hyppige, før Pucksie innfinner seg i Hoiebakken 9 om tre til fire uker.

Ett stk. skeptisk hunnkatt, som knapt kan

vente på avreisedagen til Villa Hoien

Etter at adopsjonen av denne grå pelsdotten var et ubestridelig faktum, måtte Il Duce sette seg ned og tenke gjennom oppgaven han har påtatt seg. Katter skal visstnok være nokså greie dyr å ta vare på – bare skaff dem mat og drikke, så er de som regel fornøyd. Det som er verre er hvor en skal gjøre av frøken P.

• Nordre Sal er no-go, da PVC-sofaen er allergisk mot katteklør. Her står også en særdeles skjør bokhylle, Wii, TV, ei halvdau plante, og noen pene hvite gardiner som må fremstå som selve julekvelden for en liten eventyrlysten hunnkatt.
• Søre Sal er ikke stort bedre. Sofaen(e) her er muligens ikke stort å skrive hjem om, men d’herrer James, Johnny, Mark og Bob-Kåre på sørveggen, og Sandman, Eyeball Kid og Frankie Boy på vestveggen er mer skeptisk til firbeinte enn PVC’en i nabostua. Pluss DVD-hyllene, så klart. Og bønnefløyta. Generelt ei lite kattevennlig stue.
• Andre etasje? Niks. Bad, kontor, trykkeri, soverom og walking closet. Pucksie free zone.

Spørsmålet blir altså hvor i helsike?

Så ramlet det inn i bakhodet. Har man ikke ei lekehytte? Går det an å bruke den? Etter litt (dårlig) planlegging og samtaler med kattevenner over den ganske ø, har Il Duce endelig fått det for seg at Pucksie skal få behandlingen en hertugelig katt fortjener – eget hus.

Som en liten digresjon kan en legge til at dette klaffet veldig bra med andre planer man har for eiendommen. Porten til hagen skal danderes/utbygges med en buet inngangsport, med et flott skilt i hengsler eller dæljet fast. Dette er ikke mer enn hva en bør forvente av en herskapelig residens som Villa Hoien jo (i aller høyeste grad) er. Men, og her er poenget; når en ser på virkelig herskapelige eiendommer, har de ofte uthus og slikt med egne navn. Da slo det meg; lekehytta! Nå når Pucksie skal innkvarteres der, har man endelig et passende navn på stedet. Her følger en plantegning over eiendommen, med stedsnavn påført der det er på sin plass.
1. Villa Hoien
2. Villa Veranda
3. Stairway to Hoien
4. Inngangsporten
5a-b. Blomsterbed
6a-b. Benker
7. Sti av skiferfliser
8a-b. Blomsterbed
9. Flaggstang
10. Pucksie Hall
11. Opplysning av sti (hallogenlamper)

Pucksie Hall! Dette passer jo rett inn i dette vidunderlige mikrokosmos som er Villa Hoien. Eller hva?

Man gleder seg i alle fall til Miss P ankommer, og skal i mellomtiden sette i gang med et prosjekt i hagen. Detaljer kommer senere, men et ørlite sneak preview må være lov: En skal sette opp et skilt på lekehytta, og informere omverden om at dette er Pucksie Hall – home of the illustrious übercool Pucksie Pearl Patterson III.

Fy faen, så bra.

Reklamer

2 tanker om “Familieforøkelse i Villa Hoien

  1. atgrims juni 10, 2009, kl. 6:00 pm Reply

    Qutie 🙂 Her er mamma Pucksie fra Skarshojen Residense. http://www.flickr.com/photos/17853411@N00/2778544923/

  2. Trond juni 11, 2009, kl. 8:52 am Reply

    Mååh… Skal få tatt i bruk de flotte bildene jeg fikk av Miss P i går snart – må bare finne igjen minnekortleseren…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: