Oppdateringsskjær i Travelhavet

Hjemme fra Oslo i går kveld. Til Haugesund i kveld. Hjemme søndag. Været: skiftende skydekke og flau sørvestlig bris. Uendrede temperaturer.

God kveld. Jeg ankom Utsira rundt halv ni i går kveld, etter å ha avsluttet turen med innkjøp av bryllupspresang i Haugesund. Det morsomte med seansen var egentlig blikket til Lagerassistenten da jeg skulle skrive på kortet. Med en lekker kalligrafitusj med to millimeters tupp (innkjøpt for anledningen) lot en blekket dandere sirlige løkker og kurver mot den hvite bakgrunnen. Nokså pent. Og helt ut av det blå, mente Lagerassistenten. Hvor lærte du å skrive slik?

Men altså; hovedbolken med underholdning på turen ble inntatt i på gulvnivå i Oslo Spektrum onsdag kveld. Etter at Mastodon og Lamb of God hadde gjort sitt beste for å gire opp publiken, kjørte Metallica på i godt over to timer. To timer med gammelt stoff og nytt stoff om hverandre, og med et band som så ut til å storkose seg på scenen. Mot slutten, under Seek and destroy, ramlet det ned noen sorte badeballer også – og lyset kom på i hele Spektrum. Et nokså merkelig skue, men nokså morsomt. Særlig siden en av badeballene befinner seg i Villa Hoien akkurat nå. Mulig jeg greier å fikse et bilde snart. Her er i alle fall noe for å gi deg et visst inntrykk.

Fikk tak i en slik ball – en diger en. Brukte omtrent en halvtime på å tømme den for luft.

Resten av kvelden gikk med til å le av Mr. Thomassen sitt ufrivillig komiske forsøk på å egle seg innpå to østlandsfruer i heisen, samt å mimre med Alfredo og Wammer mens Lagerassistenten snorket i andre enden av en hybel som absolutt ikke var bygd for fire mann. Etter omtrent to timer effektiv søvn var det duket for hjemreise – og nok et forsøk på østlandsmål fra Mr. Thomassen i taxi til parkeringshuset. Vi aner konturen av en ny internhumor.

Så over til helga. Etter jobb er det én gitartime, før ferden går mot Haugesund. I kveld skal det øves og spises kebab, før vi skal spille i bryllup på i morgen. Det blir stas. Det vurderes faktisk om en skal gå til innkjøp av nye tekstiler på pentøy-fronten, men det tar vi som det kommer. Det blir uansett kjekt.

«Searchiiiiin… SEEK AND DESTROY!»

…og Lagerassistenten innså nederlaget og ville at jeg skulle skrive på kortet hans. HAHA!

Good times, good times.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: