SYKT!

Sykt! Vilt! Ufattelig! Hinsides! Rått!

Etter en noe utagerende lørdag var nervene tynnslitte allerede før sendingen begynte. Det ble ikke bedre av at kampen var bedritent spennende. Jeg er sikker på at om det hadde gått folk forbi Villaen i det Fyrtårnet utligna til 2-2 hadde de trodd det foregikk noe helt annet enn fotballtitting inne i stua. Jeg ropte og skreik alt jeg var god for, hytta med nevene og lo høyt og lenge – og jeg var HELT mutters alene i stua. Har aldri skjedd før. Under straffekonken var jeg så utmattet at jeg knapt nok greide å løfte nevene. Når Lindegaard reddet straffen fra Mota tenkte jeg faktisk for første gang «dette kan faen meg gå veien». Dørum Lillebakk var på straffen fra Stephenson, og der og da hadde jeg både hjerte og magesekk i halsen. Likevel, den gikk inn – akkurat som de tre påfølgende AaFK-straffene. Når Amund Skiri gikk frem fikk jeg flashback til straffekonken i Moskva i 2008, og tenkte «bare han er bedre enn John Terry». Skiri satt som kjent straffen i mål – i motsetning til Terry – og tiårets sykeste fotballeventyr var et faktum.

Med 10 mot 11 i omtrent 1 time, mot Norges Beste Lagᵀᴹ som lå strødd som fluer i andre ekstraomgang, etter å ha ligget under to ganger… Jeg hadde ikke ord. Jeg har omtrent ikke ord nå heller. Det er noe av det villeste jeg har sett.

TUSEN TAKK til Amund Skiri som satte den avgjørende straffa i stolpen og inn – og sendte alle som er glade i fotball til himmels.

TUSEN TAKK til Fyrtårnet som kom inn fra benken – småskadet, småsyk og uflidd – og stanget inn utligningen som førte til straffekonken – og takk for den kledelige vikingfeiringen!

TUSEN TAKK til Kristoffer Helgerud, som viste seg oppgaven verdig og viste en ro og en fotballforståelse en finaledommer verdig. TUSEN TAKK til Trond Fredriksen, som etter gud vet hvor mange sesonger, hvor mange kamper, hvor mande nedturer, ENDELIG fikk sin første tittel med klubben sin. TUSEN TAKK til alle sammen! Hele helvetes gjengen!

Neste år blir det farken pitle med europacup på CLS. SYKT!

NORGESMESTER 2009!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: