Someone’s got it in for me/they’re planting stories in the press

Stabbursmoen skole (rett vest for Heimdal, som ligger sånn noenlunde i nærheten av Trondheim) måtte i går evakueres grunnet et branntilløp på herretoalettet/guttadass. Skumle greier, og det er betryggende å se politiet på pletten der de sikrer tekniske bevis og turer rundt som om de ikke har gjort noe annet hele livet.

Politibetjent Gunnar Rofstad fra Heimdal Politistasjon tok sågar bilder fra åstedet, og kunne således synse og bedrive høyttenking når lokal trøndermedia spurte om saken. Selve brannen spredte seg ikke fra toalettet, men dette rommet har fått store brannskader, sier han da Rikskringkastingen forhører seg om saken, og kan dessuten utdype at evakueringen kom som følge av kraftig røykutvikling. Alt vel. Rofstad får blod på tann, og forteller videre at selve brannen startet i en dorullholder, og politiet arbeider ut fra en hypotese om at brannen kan være påsatt.

Dagens Captain Lour, politibetjent Harald Rofstad, med kameraet sitt
(foto: Tor Aage Hansen/NRK)

Input fra et semifransk petimeter (som RIKTIGNOK er utrolig trivelig) skriver dette på kontoen for klønete språkføring, men jeg skulle aller helst stått og intervjuet betjent Rofstad, for så å utbryte «DUUUUH!» og daske ham i svime med ei våt avis når han presenterte den noe dristige (og foreløpig ubekreftede) hypotesen om at brannen muligens ikke oppstod som følge av en selvantennende dritarpapirholder, som først antatt.

(http://www.nrk.no/nyheter/distrikt/nrk_trondelag/1.6940503)

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: