For all you hipsters out there…

Har du hørt om Natt&Dag? Vi er noen av de folka som jobbet der før. Driiitlenge! Noen av oss har hatt fem kjærester mens vi jobbet der. Andre bare to. I tillegg er vi et kobbel av ferske blad, friskt blod som ikke har skrevet så mange steder før, men som bobler over av talent. Det vi har felles er at vi ønsker å skrive om de tingene som opptar oss, uten å måtte forholde oss til The Man.

Men hva er egentlig smuglesning.no? Har du hørt om internett, kanskje? Du er her jo nå, dumma! Smuglesning.no er en slags bakgate i medie-Norge. Har du hørt om Backstreet Girls? Det blir noe av det samme.

Smuglesning.no er ikke et mediehus. Det er en lekestue. Vi vil skrive om sånn ca. hva vi vil, uten innblanding. Vi vil dytte våre egne darlings foran, uten blygsel. Vi har så mange! Vi vil dele. Vi vil heie på Oslo. Vi vil bli venner med han fyren på Mono. Vi tror nemlig at han kanskje har rett. Vi vil til og med gå på By:larm – hvis det arrangeres i Oslo.

Sjekk innom når du vil, vi kommer til å poste artikler, klubb-bilder, anbefalinger, videoreportasjer, anmeldelser, pluss en masse musikk, og forbløffende mange exclusives! Sjekk kalenderen vår. Har du du vært ute? Kanskje vi har tatt bilde av deg, og blogga deg som bare satan.

Og, hei: Vær så snille, vær litt tålmodige med oss i starten, dette er helt på grensen av hva mennesket  er i stand til, teknologisk sett. Det er kommentarfelter under sakene hvor du kan si hva du mener, i beste web 1.8-stil. Hollaback, girrl!

Det kan virke som en ny trend har oppstått i Villaen, nemlig det å åpne hvert innlegg med et sitat. Dette er HELT tilfeldig. Det har bare passet seg slik. Uansett; sitatet stammer fra teamet bak smuglesning.no.

Alt som har med noe som KAN oppfattes som kult av en liten promille av landets unge ser ut til å bli omtalt der. Pluss ting med litt større nedslagsfelt. Og enkelte ting som er rimelig random, selv etter Villa Hoien-målestokk. Kanskje ikke helt i tråd med de siste dagers anbefalte lesning, men tro meg; dette er kjekk lesning, det også. SMUGlesning, altså. Dessuten later det til at opphavs-folkens sitter i Oslo, derfor kan dette være ideell lesning for bygdehipster-folkens som liker å være tidlig ute med nye trender.

Er forresten ikke sikker på om teamet med «smuglesning» mener det som foregår under dyna med lommelykt etter normert leggetid, eller mer i retning dette (fra Farlex’ ordliste igjen):

smug [smʌg]adj smugger, smuggest

1. excessively self-satisfied or complacent

2. Archaic trim or neat

…men hva hadde vært logien bak det? Ingenting. Smuglesning.no, altså – sett i gang.

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: