Påske!

Etter forrige ukes velfortjente pause etter forrige forrige ukes oppsjainings av Villaens mest frekventerte plan, er det nå på tide å komme over forrige ukes forrige-forrige-uke-overkomming og atter en gang skride til Verket – namely, klesvask. Hånd-, ben- og underklær er passé, nå er det videre på mer avanserte saker som fotballtrøyer, syntetikk og ull. Spennende? Tja. Mister ikke søvn, men det kribler litt i lyskelyngen ved tanken på at ullklærne mine kan komme til å overleve en Hertugelig runde i Zanussi’n. Den tid, den glede/sorg. Nå, derimot, er det påske.

På tross av mitt manglende kjærlighetsforhold til Snekkeren som stod opp tredje dagen, er påsken en kjekk høytid. Øen i Havet blir hjemsøkt av omtrent alt som kan krype og gå som har en viss tilknytning, og slikt blir det gode tider av. Dalanaustet (med nye drivere) tar sikte på gode åpningstider uken gjennom, og USS tar fri fra onsdag kl. 16.00. Forholdene ligger altså godt til rette for å kunne glemme den fantastisk begredelige innsatsen fra Røde Djevler borte mot Tyskerten i går.

En liten sidenote om musikk: Musikk av ymse slag er ingen sjeldenhet i Villaen, og alt fra spacerock til pianoklassikere kjæler med høytalermembranene i Søre Sal med jevne mellomrom. Den siste tiden er det likevel ei lita taus fra Haugesund som har fått mest spilletid. Susanne Sundførs The Brothel var en overraskelse (med tanke på at debuten hennes ikke traff meg noe særlig), men en udelt positiv en. Kort oppsummert; ei kjempeplate! Musikkpolitiet har knuget plata til sitt hårete bryst, og KråkeAtle melder at han liker coveret spesielt godt. Sentralfestivalkontorfestivalsjefen er negativ (wow!), men det er som vanlig unntaket som bekrefter regelen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: