Lytt!

Etter noe tid i dvale – som egentlig ikke har vært noen dvale i det hele tatt, men en aldri så liten planleggingsperiode (med om det siden) – er man tilbake med en aldri så liten markering. Jeg har justert litt på kategori-inndelingen her, og funnet ut at anbefalt musikk og anbefalt lyrikk bør kunne gå hånd i hånd. Og hva er da bedre enn å sparke i gang med en liten sneak peak på hva den oppdaterte kategorien kan bringe? La meg besvare det spørsmålet med et nytt spørsmål:

Hva får du om du krysser en trommis, en vokalist, en tubaist og masse elektronikk?

Jo; PELbO.

Jaa? Du digge? Litt mer fakta:

Ine Kristine Hoem (vokal, elektronikk), Kristoffer Lo (tuba, elektronikk) og Trond Bersu (trommer) utgjør den spenstige trioen som sitt selvtitulerte debutalbum har høstet strålende kristikker fra både vinnippende forståsegpå-folkens og folkens-i-gata. 5 prikker på terningen fra både Dagbla’, VG og Adressa til mer nisjemedier som Lydverket, GD og rockblogg.no, samt en «Ukens album»-utmerkelse fra Radio Revolt, forteller oss at vi har med en liten kraftplugg å gjøre. Bandet beskriver seg selv som «gutter som ser ut som de spiller hardcore og ei karismatisk jazzsangerinne med loopbrett og blomst i håret«, og «(…)tuba med fuzzpedal, eksploderende trommer og un vokalist extrordinaire«. Mye fokus på vokalist Hoem (ja, det er slektskap til forfatter Edvard Hoem. SVÆRT nært slektskap, type farskap) fra bandet selv, altså, men for Guds skyld; det er ikke bare Hoem som gjør dette stilig. Når sant skal sies vet jeg ikke helt HVA det er, bare at det er det. Tøft, altså.

Et lite live-klipp fra Reykjavik:

Altså: ALLE anbefales ta en tur på PELbOs profilsider på hhv. MySpace, Facebook… og sjekke ut låta Hey People!Schpotify – til å begynne med.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: