Mohammed-leppeslenging og Muhammed-tegneforbud

Hurragutten Mohyeldeen Mohammad, kjent som «han som slenger med leppa», er ute og slenger med leppa igjen. Denne gangen er det døde norske soldater som er tema for utbruddet.

Etter at fire norske soldater omkom som følge av en veibombe i Afghanistan, presterte Mohammad nemlig å skrive ALLAHU AKBAR! Norske terrorister drept i Afghanistan! Alhamdulillah, lovpriset være Allah, dette skal feires! i statusfeltet sitt på Facebook. Hmm… Hva sier så folkens til det?

Joda, det fordømmes. Så klart gjør det det. Det skulle bare mangle. Det er smakløst, og viser null respekt for de omkomne soldatenes etterlatte. However; det morsomme er at de som roper høyest om at «dette må da være ulovlig» og «send ham ut av landet», er akkurat de som ropte høyest da Everybody Draw Muhammed Day ble fordømt. Dere husker den, ikke sant? Den dagen da alle skulle tegne profeten Muhammed for å vise sin støtte til de opprinnelige Mohammed-karikatur-folkens, som ble truet på livet på grunn av tegningene?

JA TIL YTRINGSFRIHET, var parolen den gang. Hva er den nå? NEI TIL YTRINGSFRIHET? Jeg tviler. Er det forskjell på å tegne noe i ytringsfrihetens navn og å si noe i ytringsfrihetens navn? Det er vel strengt tatt ikke det? Er det slik at vi skal ha ytringsfrihet, men at ytringsfriheten betyr at du kan si det du vil, bare du er enig med oss? You can do it your own way / if it’s done just how I say?

Jeg evner ikke å se noe annet enn at utspillet fra Mohammad enten er a) klare symptomer på langt fremskredet evneveikhet eller b) et rop om oppmerksomhet fra en liten rabagast som ikke har fått mediedekning den siste måneden. Eller begge deler. Hans brother in stupidity, Arfhan Bhatti, stiller seg så klart bredbent på Mohammad sin side, mens resten av det OPPEGÅENDE muslimske miljøet i Norge selvfølgelig tar avstand fra uttalelsene. Business as usual, med andre ord.

Kort oppsummert blir alt dette idioti. Når det står idioter på hver side av slagmarken blir det ofte slik.

Reklame

10 tanker om “Mohammed-leppeslenging og Muhammed-tegneforbud

 1. abrebloggen juni 29, 2010, kl. 3:24 pm Reply

  Det er absolutt ingen som hindrer han i å si det han sier. MEn hvis du sier noe idiotisk og forkastelig såklart reagerer man på det! Idiotisk innlegg

 2. villahoien juni 29, 2010, kl. 3:29 pm Reply

  Jeg mener det han sier er idioti, men det er ikke det som er poenget med innlegget. Poenget med innlegget er folka bak Everybody Draw Muhammed Day. Der tegnet de (tidvis ekstremt støtende) tegninger av profeten Muhammed, fordi de hadde lov til det pga. ytringsfriheten. Men når Mohyeldeen Mohammad sier noe støtende, gjelder plutselig ikke ytringsfriheten lenger?

  Det skal legges til at jeg ikke støtter EDMD, og at jeg ikke støtter Mohammads utsagn. Jeg prøver bare å påpeke dobbeltmoralen hos enkelte – i all hovedsak de som er mest uttalt islam-fiendtlige.

 3. Tommy juni 29, 2010, kl. 3:48 pm Reply

  Du har et godt poeng.
  Og jeg tenkte nøyaktig det samme….

 4. Kabulisten juni 29, 2010, kl. 5:55 pm Reply

  Godt innlegg, Villahoien. Ellers bør nevnes at det er en veldig bra respons fra AP-generalen i dagens aviser…mot Mohammad…så nå lurer jeg bare på HVORFOR ikke Frp’erne var enda tidligere ute enn n’Ramond….kanskje det er ferietider hos Siv’erne?…eller kanskje de tror at det er lite folk som leser aviser nå i juni/juli? Jeg etterlyser mao. de ekstremt PR-kåte right-winger’ne våre!

 5. Fucoc juni 29, 2010, kl. 8:00 pm Reply

  Syns ikke du at det er en stor forskjell på å ferie noens død, og å tegne en ussel tegning med penn på papir?

  • villahoien juni 29, 2010, kl. 8:23 pm Reply

   Fucoc: JO. Jeg syns det er STOR forskjell på å tegne en tegning (som du så lett kaller det, selv om det å «tegne en tegning» må sees i den rette konteksten) og det å uttrykke glede over falne mennesker. Og om du leser innlegget nøye, vil du også se at jeg fordømmer begge deler. Temaet for innlegget er ytringsfrihet, og folkens som tar på seg å bestemme hva den går ut på.

   Kabulisten: Jeg er enig med deg, også. Flott, ikke sant? Regner med at det spisses sverd og slipes blyanter på partikontor rundt i landet nå, og så våkner vi til en tirade fra Norges Glenn Beckere i morgen tidlig.

 6. Pål juni 30, 2010, kl. 10:12 am Reply

  MM er stygg også, det hjelper ham lite.

  • villahoien juni 30, 2010, kl. 10:24 am Reply

   Skjegget, de kulerunde øynene og de lite moteriktige klærne fordrer ikke sympati, nei. Men det var nå tross alt ikke dette som var poenget. Smeltet ost er derimot en vinner.

 7. karwan juni 30, 2010, kl. 5:49 pm Reply

  Mohammed : da kan du ta første fly hjem til det stedet du kommer ifra. Norske soldater kjemper for fred og frihet i Afghanistan. De hjelper fattige, syke, sårede og de gir mat til dem. Og dette er en av store punktene i (5 SØYLER I KORANEN ).

  ALT HEDER OG ÆRE til norske soldater her hjemme og ute.

  DE FIRE FALNE ER ALLAH DEN BARMHJERTIGE, DEN NÅDERIKES ENGLER. DEM HAR DØD I FRIHETENS NAVN.

  FRED VÆRE MED DEM.

  Beste hilsen til deres familier.

  MVH KARWAN

 8. […] Alt dette til tross; Mads A. Andersen er i alle fall sånn noenlunde enig med meg når det gjelder tidligere ombloggede Moyheldeen Mohammad og Arfan Bhatti. Og det skal en ikke kimse […]

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: