Mandagsrevyen, uke 27 (AKA linkfest 2010)

«Kall meg ikke geni eller eksepsjonell«, ber 23 år gamle Hilde Asbølmo Kjersem  som nylig avsluttet bachelorstudiene i bondefag ved HiNT med ikke mindre enn 14 A’er (ikke nok med det; hun hadde til og med plass i timeplanen til minst én fest). Hun hevder hun er en «helt vanlig jente som bare er veldig interessert i det jeg driver med». Prisverdig. Det at Fræna kommune er kjent for et nokså vidt vanlighetsbegrep har intet med dette å gjøre, bare spør Bernt Lodve, Arne Anton og Gunny Brit Gunvaldsdatter Sandblåst.

Lanos kampanje for å finne den nye Lano-ungen kan føre til uventet resultat, melder Krinken i helga. Annerledesbarnet Mikael Larssen (5) seiler nemlig opp som en folkefavoritt. Mikaels mamma Lill Anita Larssen har ikke ord, sier hun. Før hun følger opp med «det er bare helt wow«. Hadde vært greit å holde seg til «har ikke ord», spør du meg.

Så litt sport: Svein Erik «High five» Edvartsen havnet mot alle odds i hardt vær da han stod bak flere kontroversielle avgjørelser i kampen mellom Viking og Odd i Stavanger søndag kveld. Edvartsen er ingen ukjent mann for fotballinteresserte nordmenn, da han i de fleste av landets medier har endt opp som hakkekylling fordi han fulgte reglene ved flere anledninger for noen år siden. Nå er det sjefsidiot Dag-Eilev Fagermo som tar hånden fra en bladfri munn og kritiserer Edvartsen for å ha skyld i at laget hans var for dårlig. «Gutta sier det var hands i forkant av målet, og det burde aldri blitt godkjent. I tillegg var det vel en feil idømt straffe«, sier Fagermo, som likevel poengterer at han foreløpig ikke har sett situasjonene om igjen på video.

-Fagermo sa til meg ute på banen etter kampen at han synes jeg hadde dømt dårilg. Jeg inviterte ham inn i dommergarderoben slik at jeg kunne forklare han det han lurte på. Han svarte til dommerteamets store overraskelse at han heller ville slakte meg i media, sier Edvartsen. Sportsredaksjonen utbasunerer sin støtte til Edvartsen (gjennom en high five, så klart), og ønsker Lour-Eilev Fagerlour fortsatt god bedring.

Høhø. Lour-Lourev Lourelour. Arti åt me. *kremt*

Avslutningsvis skal vi høre at Tiger Woods liker seg best øverst.

Været: Mye det samme. Vi hörs.

2 tanker om “Mandagsrevyen, uke 27 (AKA linkfest 2010)

  1. Pål juli 6, 2010, kl. 6:14 am Reply

    Ta HELE artikkelen om Woods fra et koffertståsted. «Fantastisk med driveren», «god med jernet», «gjorde sakene sine bra», bla bla bla

    Høhøhø, arti åt oss.

    • villahoien juli 6, 2010, kl. 8:24 am Reply

      Ikke sant? Det er jo FOR godt til å være sant.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: