Hidden Cache and Secret Stash

En hører mye om alkoholikere, og plagene de påfører sine pårørende. Berørte folkens snakker om den manglende innsikten, den ødelagte familien, og ikke minst det faktum at de har funnet bortgjemte spritflasker over hele huset – omtrent som en litt avromantisert utgave av de gamle smuglernes hidden cache; lageret de alltid hadde slik at de skulle få levert varene selv om de kom ut for en ulykke med den opprinnelige lasten. En alkoholiker som er a) tom, b) fersket eller c) drittørst, har som regel nok av flasker gjemt unna på dertil egnede steder rundt om i hjemmet: inni bestemorsklokka, i skapet under trappa, i verktøyskrinet… Slike ting.

Det samme kan sies om narkotikamisbrukere – i alle fall de som ikke henger i Nygårdsparken og slike steder. Canna-bisbrukere Cannabis-misbrukere, f.eks., har som regel gjemt unna noen små knappeposer (sånne i lomma på nye dressjakker, vet dere) med gress her og der. Eksempler kan være under en falsk bunn i et skrin, inni et bestemt sokkepar i sokkeskuffa, i «batterilomma» på en fjernkontroll… Igjen, dette er basert på en romantisert versjon, i den grad du kan kalle slik oppførsel romantiserbar (det er vagt hentet fra American Beauty, forresten).

Tiger Woods, Jesse James og David Duchovny er bare tre av en stadig voksende gruppe kjente mennesker; de som lar seg legge inn på rehabiliteringsklinikk. Men ikke noen hvilken som helst klinikk. Åh, neida; disse legger seg inn på klinikk for å få bukt med SEXAVHENGIGHET.

Hvilket får meg til å lure; hva i all verden er det DE gjemmer rundt omkring i huset?

Reklamer

En tanke om “Hidden Cache and Secret Stash

  1. elskerinnen august 3, 2010, kl. 12:06 pm Reply

    Det må enten være buttplugger, eller dildoer ?? Sorry klarte ikke å la det være 🙂 Eller filmer, en dame i et klesskap. Det var egentlig en himla vanskelig spørsmål!!! Må tenke litt tror jeg 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: